Hosted backup løsning - PC-NOER | Din Computer Specialist

PC-NOER HJÆLPER DIG MED DIT IT PROBLEM
Gå til indholdNordic Backup er en global og førende udbyder af Sikker Online Backup over Internettet, med kunder over hele verden. Vores kundeporteføjle omfatter små, mellemstore og store virksomheder, med lagerplads på Tera Bytes - til enkelt personer med 1 GB lagerplads. I seks år har Nordic Backup dedikeret og målbevidst, leveret den bedst mulige beskyttelse af alle dine vigtige filer og vi ser frem til også at kunne tilbyde dig, markedets bedste online backup system og tjenester.

Nordic Backups avanceret fil-backup, sparer dig for arbejdet med at skifte – og gemme backupbånd, brænde DVD´er – eller kopiere dine vigtige data til en ekstern harddisk. Nordic Backup er fuldautomatisk, så du ikke længere behøver bekymre dig om de daglige krav og routiner der er forbundet med backup.

Der er kun to ting som skal være opfyldt: En Internet forbindelse og Nordic Backups software.

Nordic Backup krypterer dine filer på din egen computer, så de ikke kan læses af andre. Hverken når de sendes til Nordic Backup – eller når de ligger sikkert opbevaret hos Nordic Backup. Efter hver backup modtager du en e-mail med status for hvordan Backup er kørt og hvilke ændringer der blev registreret.

Nordic Backup understøtter de mest anvendte operativsystemer og herunder også Microsoft Exchange, databaser og Bare Metal Gendannelse. Vi har topsikre, spejlede datacentre og yder gratis teknisk support – 24/7. Med Nordic Backup er der ingen startomkostninger, ingen forudbetaling og ingen bindinger. Nordic Backup tilbyder dig markedets bedste pris for den online lagerplads du behøver, og du kan frit øge eller reducere denne, efter behov.


Nordic Backup - Secure Online Cloud Backup
EAF
Tilbage til indhold